Bekijk alle artikelen

'Safety Culture Ladder' trede 5 wederom behaald

Met trots mogen wij mededelen dat wij wederom trede vijf op de Veiligheidsladder hebben behaald. Wij zoeken elkaar op, delen informatie over de wijze waarop wij onze werkzaamheden uitvoeren, maar ook over onveilige situaties, onveilige handelingen en incidenten. Kortom, we nemen samen initiatieven om alsmaar de veiligheid en gezondheid te verbeteren, tijdens, vóór en na het werk!

Betrokken en bevlogen, dit vat in twee woorden samen hoe de externe auditeurs de gesprekken en auditbezoeken hebben ervaren. Afgelopen jaar hebben wij als organisatie zichtbare groei aangetoond en het certificaat voor het tweede jaar op rij verdiend. Dit resultaat hebben wij te danken aan onze open en transparante veiligheidscultuur. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze persoonlijke veiligheid, de veiligheid van binnen onze organisatie, maar ook onze branchecollega’s.

Wederom een groot compliment aan circa 1.250 collega’s van Strukton Rail Nederland, maar ook de medewerkers van de partijen waar wij mee samenwerken: ProRail, onderaannemers, leveranciers, partners en andere opdrachtgevers. Wij streven ernaar om de branche verder te ontwikkelen op het gebied van veiligheid. Hiervoor zullen wij ons richten op de samenwerking met onze belangrijkste partijen en bieden wij een helpende hand aan de ketenpartners.

Meer lezen over veiligheid binnen Strukton Rail?

Iedereen veilig en gezond uit en thuis. Daar staan wij voor bij Strukton. Veilig en gezond werken is voor onze medewerkers en onze organisatie van levensbelang.

Ga naar veiligheid

Artikel

De veiligheid in het spoor heeft dit nodig en verdient dit!

Lees meer
Lees meer over De veiligheid in het spoor heeft dit nodig en verdient dit!

Artikel

Op het spoor gaat veiligheid voor alles

Lees meer
Lees meer over Op het spoor gaat veiligheid voor alles

Artikel

Wat veiligheid met duurzaamheid te maken heeft

Lees meer
Lees meer over Wat veiligheid met duurzaamheid te maken heeft