Over ons

Partner voor een duurzaam spoor

Met 100 jaar spoorervaring in druk bereden spoorwegnetwerken bouwen en onderhouden we veilige, toekomstbestendige en duurzame spoornetwerken.

Dankzij decennialange kennis en ervaring behoren wij in Europa tot de top van de spoorbranche. Naast onze gedegen onderhoudsexpertise staan we aan de basis van baanbrekende technologische ontwikkelingen. Wij verbinden railinfra, rolling stock en elektrische systemen.

Aantrekkelijk, veilig en betrouwbaar

Ons hoofddoel is het spoorsysteem aantrekkelijk, veilig en betrouwbaar te maken. Aantrekkelijk spoorvervoer is in onze visie:

  • Duurzaam: energiezuinig, schoon en in balans met de omgeving
  • Veilig, punctueel en betrouwbaar
  • Gericht op de reiziger
  • Concurrerend ten opzichte van weg-, lucht- en scheepvaartverkeer

Partner voor de toekomst

Het spoor heeft de toekomst. Het is niet alleen de meest duurzame manier van vervoer, het spoor wordt het belangrijkste knooppunt van alle infra. Van essentiële verbinding tussen havens en achterland tot oplaadplek van elektrische auto’s langs de rails. Het opzetten en onderhouden van deze netwerken kan alleen samen, in partnerschap.

Wij zijn graag die betrouwbare partner. Met duurzame innovaties, domeinkennis en doorslaggevende technologische kennis kunnen wij onze opdrachtgevers gedeeltelijk of totaal ontzorgen. Samen gaan wij voor een veilig en beschikbaar spoor. Het onderhoud van dat spoor wordt ook nog eens beter, doordat we optimaal gebruikmaken van data. Dit doen we binnen stedelijke gebieden, voor lokale lijnen en voor goederenvervoer.

Trotse vakmensen

Onze gepassioneerde medewerkers zetten graag een stapje extra voor de klant en elkaar. Niet voor niets vormen onze mensen samen de Struktonfamilie. Trots op elkaar en onze gezamenlijke prestaties. Veilig en gezond werken staat bij ons hoog in het vaandel. Net als vakmanschap. Werknemers krijgen volop mogelijkheden zich te ontwikkelen.

Lokaal in de wereld

Onze wortels liggen in Nederland, maar we rekenen ook België, Denemarken, Zweden en Italië tot onze thuislanden. Onze machines zijn internationaal inzetbaar. Onze mensen zijn altijd dichtbij, kennen de lokale situatie, zoeken naar de meest veilige en inventieve oplossingen, en komen met grensverleggende ideeën.

Websites Strukton Rail

Waar wij voor staan

Pagina

Duurzaam

Lees meer
Lees meer over Duurzaam

Pagina

Integriteit

Lees meer
Lees meer over Integriteit

Pagina

Veilig

Lees meer
Lees meer over Veilig

Lees meer

Pagina

Vacatures

Lees meer
Lees meer over Vacatures

Pagina

Projecten

Lees meer
Lees meer over Projecten

Pagina

Onze verhalen

Lees meer
Lees meer over Onze verhalen