Duurzame infrabouwer

Rail-Civiel

Met al onze kennis klaren we de hele klus: van spoorwerk, onderdoorgangen en kelderconstructies tot perrons, installaties en straatwerk.

Van oorsprong zijn we een spoorbedrijf en we kennen dus het klappen van de zweep als het gaat om techniek en veiligheid op en rond het spoor. In combinatie met onze civiele discipline zijn we voor opdrachtgevers één loket voor de hele projectscope en dat biedt grote voordelen in de vorm van integrale projectbeheersing met optimalisaties in kwaliteit, planning en kosten. Of het nu om nieuwbouw, vervanging of renovatie gaat.

“Met onze kennis van rail en civiel klaren we de hele klus”

 

Als duurzame infrabouwer gaan we verantwoord te werk. Als eerste railspecialist schaften we elektrische werklocomotieven aan en namen we het initiatief om het gebruik van diesellocomotieven bij spoorwerk helemaal terug te dringen. Branchebreed en in samenwerking met ProRail. We werken samen met de keten aan emissieloze bouwplaatsen en een elektrisch materieel- en wagenpark. Samen met GBN en Strukton Prefab Beton, en in samenwerking met opdrachtgevers, leveren en plaatsen wij fundatieblokken (vlinderblokken) en bovenleidingportalen van circulair beton. We streven naar zoveel mogelijk hergebruik van materialen en kiezen bewust voor zoveel mogelijk duurzame alternatieven.

Contactpersoon

Martin Bos

Martin vertelt je graag meer over de expertise Rail-Civiel


+31 6 53379445

De mooiste projecten in Rail-Civiel

Project

Een betere, duurzamere én veiligere doorstroom rondom Delft en Rijswijk

Lees meer
Lees meer over Een betere, duurzamere én veiligere doorstroom rondom Delft en Rijswijk

Project

Geluidsscherm Den Haag – Laan van NOI

Lees meer
Lees meer over Geluidsscherm Den Haag – Laan van NOI

Project

Groningen klaar voor meer reizigers

Lees meer
Lees meer over Groningen klaar voor meer reizigers