Bekijk alle artikelen

De 100 duurzame daden bereikt

De bouw- en infrasector heeft een grote impact op de leefomgeving. Dit door de grondstoffen die we gebruiken, het afval en de uitstoot die we produceren maar ook op de biodiversiteit. Gelukkig biedt ons werk ook ontzettend veel kansen voor verduurzaming. Maar wat doen we dan precies? Vanaf 11 januari kwamen maar liefst 100 duurzame daden voorbij. En dan hebben we nog niet eens al onze duurzame daden genoemd! Deze week lichten we de laatste 10 duurzame daden uit. En we gaan duurzaam door…

Onze andere 90 duurzame daden

In totaal publiceren we op onze site 100 duurzame daden. Deze dragen bij aan SDG 3, 4, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 15 en 17. Ze komen allemaal samen op een verzamelpagina met van daaruit weer links naar de verschillende SDG's.

100 duurzame daden