Bekijk alle artikelen

De tweede 10 van 100 duurzame daden

De bouw- en infrasector heeft een grote impact op de leefomgeving. Dit door de grondstoffen die we gebruiken, het afval en de uitstoot die we produceren maar ook op de biodiversiteit. Gelukkig biedt ons werk ook ontzettend veel kansen voor verduurzaming. Maar wat doen we dan precies? Wat zijn ‘Surebridge’, ‘Ecolution’ en ‘GEOconda’? Om duurzaamheid concreet te maken lichten we de komende weken elke week 10 duurzame daden toe. Vorige week communiceerden we de eerste 10 daden. Deze week is het tijd voor de volgende 10.

Onze andere duurzame daden

In totaal publiceren we op onze site 100 duurzame daden. Deze dragen bij aan SDG 3, 4, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 15 en 17. Ze komen allemaal samen op een verzamelpagina met van daaruit weer links naar de verschillende SDG's.

Check onze duurzame daden