Onze onderhoudsaanpak

Alles draait tegenwoordig om data. Maar hoe maak je daar bruikbare informatie van die je direct kunt toepassen voor slim onderhoud?

In onze assetmanagementaanpak richten we ons op het voorkomen van storingen en het voorspelbaar maken van onderhoud. Daarmee hebben we bewezen de beschikbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van spoornetwerken te optimaliseren.

Data spoornetwerk verzamelen, analyseren en interpreteren

Om data te verzamelen, analyseren en interpreteren gebruiken wij innovatieve hardware- en softwaresystemen, die speciaal voor spooronderhoud zijn ontwikkeld. In de loop der jaren hebben we deze systemen in onze onderhoudspraktijk op de drukst bereden sporen van Europa steeds verder verbeterd. Wij kunnen onze software in de eigen systemen van onze klanten inpassen en integreren. Daarnaast kunnen wij systemen van derden aan onze systemen koppelen. Deze datagestuurde aanpak leidt tot informatie over processen en systemen en inzicht in de slijtage en achteruitgang van het netwerk en in de invloed van onderhoudsactiviteiten op termijn. Op basis van die informatie ontwikkelen we algoritmes die de onderhoudsbehoefte voorspellen. Dat levert hoogwaardige en zinvolle informatie die als basis kan dienen voor strategische besluitvorming.

"Optimale beschikbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie spoornetwerken"

Inzicht in conditie, prestatie en betrouwbaarheid van assets

Onze vakkundige specialisten combineren domeinkennis, operationele data en kennis op het gebied van assetmanagement. Zij creëren daarmee voorspellende modellen. Dat helpt bij de ontwikkeling van strategieën om de toekomstige prestaties van assets te verbeteren.

Samenwerken aan optimale onderhoudsstrategie

Samen met onze opdrachtgevers optimaliseren wij de onderhoudsplanning en -operatie. We zorgen daarbij voor een goede afstemming op de overkoepelende strategie en investeringen in vernieuwingen en moderniseringen op de lange termijn.

Voorspelbare spooromgeving

Met ons slim onderhoud dragen wij bij aan een voorspelbare spooromgeving. De beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het spoor verbetert, terwijl de onderhoudskosten op de lange termijn lager worden.

Wij kunnen de zorg op ons nemen voor het gehele assetmanagement, van het inventariseren van de klantbehoefte tot en met de uitvoering en feedback. Ook kunnen wij helpen bij een onderdeel van de onderhoudsstrategie.

Neem contact op met onze specialist

Luc vertelt je graag alles over het optimaal beschikbaar houden van jouw spoorverbinding


+31 (0)6 21 59 15 18

Een lagere investering en een langere levensduur

Start vandaag met het uitvoeren van slim onderhoud. Onze experts helpen je graag op weg.

Start vandaag!