Bekijk alle artikelen

Raildagen 2024, wij zijn er klaar voor om jou te ontvangen

Zien we jou zaterdag 21 september tussen 10.00 -15.00 uur in de werkplaats van Strukton Rail in Zutphen? We laten je graag de wereld van spoorse machines zien. Heb je altijd al eens een stopmachine, een ploeg 14, een Mobiturn, de eco Railrunner, een (elektrische) locomotief, een elektrisch KROL, de GEMMA, een hefbordeswagen of automontagewagen van dichtbij willen zien? Pak dan nu je kans en kom naar de Raildagen. Gedurende de dag zijn er verschillende activiteiten georganiseerd, voor jong en oud.

Matching day

Naast de verschillende spoorse machines, zijn onze recruitment collega’s aanwezig om alles te vertellen over werken bij Strukton Rail. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen over bepaalde vacatures en in gesprek te gaan over een eventuele carrière binnen Strukton. Ben of ken jij iemand die een mogelijke match zou zijn met Strukton, kom dan zeker naar de Raildag!

Doe duurzaam mee en kom met het ov

Bezoek de Raildag in Zutphen duurzaam èn  gemakkelijk met het ov! Koop een treinkaartje bij Arriva voor slechts 5 euro. Met dit kaartje reis je met één volwassene en twee kinderen. Vanaf de achterzijde van station Zutphen verzorgen we een gratis pendelbus naar de werkplaats.

Koop hier je kaartje

Verder lezen

Artikel

Twee nieuwe sporen tussen Rijswijk en Delft Campus zijn klaar

Lees meer
Lees meer over Twee nieuwe sporen tussen Rijswijk en Delft Campus zijn klaar

Artikel

“Die drive, dat is echt Strukton”

Lees meer
Lees meer over “Die drive, dat is echt Strukton”

Artikel

Emplacement Leeuwarden klaar voor de toekomst

Lees meer
Lees meer over Emplacement Leeuwarden klaar voor de toekomst
Naar alle artikelen