Specialist treinbeveiliging

Van onderhoud van de huidige systemen tot de implementatie van ERTMS/ETCS: wij zijn dé partner voor een veilig systeem op en om het spoor.

Veiligheid op het spoor staat bij ons voorop. Met onze kennis van zowel de huidige besturingssystemen als van computergestuurde systemen, zorgen wij ervoor dat treinen veilig rijden.

Dé partner voor ERTMS en ETCS

Wij hebben als enige partij ervaring met het installeren van het nieuwe Europese beveiligingssysteem ERTMS langs het spoor, plus ETCS in de trein. Deze combinatie is uniek. Wij werken samen met alle fabrikanten en zorgen zo dat jouw spoor altijd is voorzien van een veilig systeem. Een extra voordeel van dit moderne systeem is dat treinen sneller en frequenter kunnen rijden.

We installeerden ERTMS in Nederland op het traject Utrecht – Amsterdam, waardoor NS elke tien minuten een trein kan laten rijden. Ook de Betuweroute en het spoor in Jutland in Denemarken hebben wij voorzien van ERTMS. In Denemarken kunnen de treinen, die we van ETCS hebben uitgerust, met een hogere maximumsnelheid rijden, zodat de reiziger sneller en veilig op de plek van bestemming arriveert.

"Met onze kennis houden we het spoor up-to-date voor de lange termijn"

Kennispartner voor de lange termijn

Wie heeft nog kennis van de mechanische apparatuur die na de Tweede Wereldoorlog is aangelegd en nog steeds functioneert? Wij hebben die kennis, én het personeel om die oude systemen te onderhouden, in huis. Ook kunnen wij deze oude veiligheidssystemen geleidelijk vervangen met de moderne computergestuurde technologie van nu. We kunnen het spoor daar in zijn geheel voor aanpassen, zodat ook de frequentie waarmee treinen rijden veilig omhoog kan. En tijdens het ombouwen zorgen we ervoor dat de treinen gewoon door blijven rijden. Met onze kennis houden we het spoor up-to-date voor de lange termijn.

Neem contact op met onze expert

Ben vertelt je graag meer over de mogelijkheden van ERTMS


+31 (0)6 53 31 50 53

Artikel

ERTMS-montagerobot die arbeidsintensief werk automatiseert

Lees meer
Lees meer over ERTMS-montagerobot die arbeidsintensief werk automatiseert

Artikel

Innovatie voor versneld ERTMS en wij doen mee!

Lees meer
Lees meer over Innovatie voor versneld ERTMS en wij doen mee!

Artikel

Nieuwe interlocking maakt beveiligingssysteem klaar

Lees meer
Lees meer over Nieuwe interlocking maakt beveiligingssysteem klaar

Project

Treinbeveiliging ERTMS

Lees meer
Lees meer over Treinbeveiliging ERTMS