Energietransmissie en -distributie

Wij leveren oplossingen voor de transmissie en distributie van (duurzame) energie. Daarvoor hebben alle kennis en ervaring in huis.

Energieprojecten? Wij krijgen er nooit genoeg van! Hoogspanning, middenspanning. Ontwerp, ontwikkeling, aanleg, onderhoud, documentatie, 24/7 service. Zeg het maar; wij regelen het. Er is één voorwaarde: Wij gaan alleen aan de slag als het veilig kan. Veiligheidsbewustzijn zit sterk verankerd in onze bedrijfscultuur.

Toekomstbestendige energievoorziening

Stroom moet er altijd zijn. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Maar dat gaat niet vanzelf. Wij maken energievoorziening toekomstbestendig, samen met onze opdrachtgevers.
Wij hebben rijke kennis en ervaring op het gebied van hoogspanningssystemen: lijnen, kabels, ontwerp onderstations, beveiliging en besturing. Daarnaast bieden wij civiele engineering en system engineering. Wij werken met internationale communicatieprotocollen, IEC 61850 standard, en maken gebruik van moderne software als Building Information Modeling (BIM).

"Wij maken energievoorziening toekomstbestendig, samen met onze opdrachtgevers"

Automatisering

Voor specifieke marktsegmenten (energietransmissie en -distributie, spoor, sluizen en bruggen en de procesindustrie) bieden wij automatiseringsprojecten waarbij wij de opdrachtgever helpen met technologische oplossingen de processen en onderhoudsactiviteiten te optimaliseren. Wij streven altijd een veilig, energiezuinig en gestroomlijnd productieproces na met een korte doorlooptijd.

Neem contact op met onze expert

Ronnie vertelt je graag meer over energieoplossingen


+31 (0)6 53 46 98 61