Volledige ontzorging

Wij nemen graag het volledige beheer en onderhoud van het spoornetwerk uit handen. Zo kan onze klant zich concentreren op de core business.

Opdrachtgevers met eigen spoor willen erop vertrouwen dat het veilig en beschikbaar is tegen zo laag mogelijke kosten. En willen zo weinig mogelijk omkijken hebben naar het spoor. Wij staan klaar om de gehele verantwoordelijkheid over het netwerk uit handen te nemen. En we denken strategisch mee over de lange termijn. Interesse? Wij horen het graag!

Bewezen betrouwbaar

Wij kunnen volledig ontzorgen op het gebied van  spoorbeheer en -onderhoud. Met dank aan onze jarenlange kennis en ervaring met het beheer en onderhoud van het geprivatiseerde spoornetwerk in Nederland. Als leidend spooronderhoudsbedrijf in Europa hebben we alle benodigde mensen en oplossingen in huis. Bovendien zijn we eigenaar van spooraansluitingen van grote ondernemingen als Tata Steel en Dow Chemicals.

Slimme oplossingen

In deze gevallen bepalen we zelf wanneer onderhoud, reparatie of vervanging nodig is. Dat doen we op basis van jarenlange ervaring. Maar ook met behulp van de grote hoeveelheid data die we wereldwijd verzamelen en analyseren in ons control centre. Doordat we deze informatie vertalen naar bijvoorbeeld slim onderhoud, verbeteren we continu de performance tegen minimale kosten voor de opdrachtgever. Alles om een honderd procent betrouwbaar spoornetwerk te garanderen op de korte en lange termijn. We investeren bovendien non-stop in nieuwe technologie én de kennis van onze eigen mensen.